„Mazda CX-5“ pasižymėjo 100 000 km ištvermės teste

„Mazda CX-5“ miesto visureigis pasižymėjo 100 000 kilometrų ištvermės teste

  • Dabartinė automobilių karta pakartoja pirmtakų sėkmę
  • Kompaktiškas visureigis pasižymi įspūdingu patikimumo lygiu ir sklandžiu valdymu
  • Nepriekaištingas praktinis važiavimas pagrindžia rezultatą

 

Geriausiai parduodami perkamiausio kompaktiško visureigio įvertinimai: „Mazda CX-5“ lengvai ir puikiai išlaikė 100 000 kilometrų ilgio ištvermės testą, kurį atliko žurnalas „AUTO BILD“. Labai sėkmingas „Mazda“ modelis ne tik įtikino žiuri kasdienio naudojimo prasme. Neturėdamas pastebimų defektų ir su nepriekaištingu bandymų pasirodymu, kompaktiškas visureigis taip pat pelnė vieną geriausių įvertinimų, kada nors suteiktų per ištvermės testą.

„AUTO BILD“ redaktoriai 2015 metų ištvermės teste jau buvo patvirtinę puikias modelio pirmtako ilgalaikes savybes. Tuo metu automobilis pelnė A- balą. Naujasis „CX-5“ neturi jokių trūkumų, todėl jis visų laikų reitinge pelnė tiesią A ir ketvirtąją vietą visų laikų bendrajame sąraše, kuriame yra 68 transporto priemonės.

Kasdien naudojant „Mazda CX-5“, redakciją šis modelis sužavėjo savo erdvumu, kurio pakanka visai šeimai ar įvairių hobių įrangai, taip pat aukštu vairavimo patogumu ir rafinuota jėgos pavara.

„Mazda“ kompaktiškas visureigis bandymo laikotarpiu taip pat neparodė jokių technologinių trūkumų, nei sugedo, nei strigo, nebuvo jokių defektų ar nenumatytų apsilankymų servise. Net kai CX-5 buvo išrenkamas iki atskirų dalių prižiūrint ekspertams, teisėjai nerado jokių pastebimų defektų. Atrodė, kad 100 000 kilometrų nei variklis, nei važiuoklė ar salonas nebuvo ypač paveikti - o tai savo ruožtu paliko didelį įspūdį žurnalo ekspertams.

Šis puikus našumas atliekant ištvermės testą yra dar vienas „Mazda CX-5“ patikimumo ir ilgalaikės kokybės įrodymas. 2021 metų modelių antroji sėkmingo visureigio karta buvo dar labiau optimizuota su patobulintu interjeru, išplėstine įranga ir dar rafinuotesniu varikliu. „CX-5“ yra dviejų benzininių versijų: su priekiniais arba visais varančiaisiais ratais.

Aukštesnis patogumo ir saugumo lygis

Smagios kelionės visai šeimai

„Mazda CX-5“ dera naujausios dinamišką valdymą užtikrinančios sistemos, rafinuotas salono dizainas ir skaitmeninės ryšio sistemos. Naujasis modelis užtikrina neprilygstamą važiavimo pojūtį, aukštesnį komforto ir saugumo lygį.